Nasipur orröblítő eszköz

nasipur eszközA Nasipur orröblítő eszköz alakalmas az orröblítő oldat elkészítésére, és az orrüreg hatásos átöblítésére. Tervezésekor ügyeltünk arra, hogy az eszköz könnyen kezelhető legyen.

Nasipur orröblítő só

nasipur soA Nasipur Orröblítő elengedhetetlen tartozéka a Nasipur Orröblítő Só. Csak a megfelelő tisztaságú só alkalmas arra, hogy orröblítő oldatot készítsünk.

A Nasipur Orröblítő használata

Csavarja le a tartály tetejéről a kupakot, és zárja le a tartály alján lévő csapot. A csap zárva van, ha a tartállyal derékszöget zár be. Töltse egy pár tasak Nasipur Orröblítő Só teljes tartalmát a tartályba. Töltsön kéz-meleg vizet a tartályba a jelzésig. Csavarja vissza a tartályra a kupakot. Fogja meg a Nasipur Orröblítőt úgy, hogy a kupak tetején található légrést a mutatóujjával befogja. Rázza a tartályt addig, amíg a Nasipur Orröblítő Só teljesen feloldódik.

Ha eddig még nem volt rajta az illesztő fej a Nasipur Orröblítőn, helyezze rá az eszköz alján található csap végére. Fogja meg a Nasipur Orröblítőt az egyik kezében úgy, hogy a mutatóujjával befogja a tetején található kupakon lévő légrést. Nyissa meg az eszköz alján a csapot (felfelé álljon a csap vége). Hajoljon kissé a mosdó fölé, és nyissa ki a száját! Illessze az eszköz végét az egyik orrnyílásához, úgy hogy az illesztő fej teljesen elzárja az orrnyílást. (A fejet ne dugja be az orrnyílásába!) Amikor elengedi a légrést, a folyadék beáramlik az orrüregébe az orrnyílásán keresztül, majd a másik orrnyíláson át távozik. Ismételje a műveletet felváltva mindkét orrnyílásban, amíg az oldat el nem fogy! 

Belépés OrvosoknakElfelejtett jelszó
Regisztráció Orvosoknak

Regisztráció

Amennyiben Ön is szeretné betegeinek ajánlani kedvezményes áron a Nasipur - Orröblítőt, kérjük regisztráljön weboldalunkon!

bővebben

Nasipur videó

Nasipur videó, mely segítségével mindenki könnyen elsajátíthatja és megértheti a Nasipur működését!

bővebben

Klinikai tanulmány

Angol nyelvű klinikai tanulmány az orröblítés hatásáról, melyet 2000-ben készített Lance T. Tomooka, Claire Murphy és Terence M. Davidson.

Letöltés

Gyártói nyilatkozat

A Jeszenszki Kft (Budapest 1136 Hollán Ernő utca 43.) kijelenti, hogy a Nasipur - orröblítő eszköz megfelel megfelel a 47/1999.(X.6) EüM rendelet követelményienek.

Az Orröblítő eszköz kockázati osztálya: I.